"We zijn hier om te groeien in bewustzijn"

 

Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn. Getrouwd met Karin en samen zijn we de ouders van vier kinderen waarvan de jongste nog thuis woont. Na jaren als meubelmaker te hebben gewerkt veroorzaakte een depressie een nodige omslag in mijn leven. Ik werd wakker geschud...


Tijdens mijn herstel zocht ik antwoorden op vele levensvragen. Vragen over de essentie van het leven en wat we hier nu eigenlijk komen doen. We zijn hier, zo weet ik nu, om als ziel te leren op deze leerschool die we aarde noemen. Nee, dit is niet altijd makkelijk, vooral als we geconfronteerd worden met pijn en tegenslag. Gelukkig kunnen we op een bepaald moment vanuit een liefdevolle verbinding naar onze problemen kijken. Hierdoor wordt de ervaring anders be-leeft en krijgen we inzicht. Het (levens) licht gaat weer schijnen en onze horizon wordt zichtbaar.

 

Destijds openbaarde zich een helderhorend- en helderziendheid waar ik wat mee 'moest' gaan doen. Als medium werk ik nu samen met mijn gidsen om u en anderen van dienst te kunnen zijn.


In de loop van jaren heb ik me daarnaast door verschillende studies bekwaamd als therapeut. In 2007 heb ik de 4-jarige HBO opleiding voor polyenergetische therapie* afgerond. De vorm van begeleiding die ik nu geef is een combinatie van vooral mediamieke coaching (helderziende waarneming) en het gebruik van verschillende therapeutische disciplines.*Polyenergetische therapie is een uitgebreide vorm van psychotherapie, gestoeld op de meest werkzame aspecten uit zowel de klassieke psychotherapie als de moderne vormen zoals hypno- en regressietherapie, energiewerk, NLP en verbale en non-verbale communicatie.