Persoonlijk consult


Na binnenkomst volgt een korte uitleg bij een kop thee of koffie en zal ik daarna beginnen met het doorgeven van de informatie die ik als medium voor je krijg. De vaak symbolische beelden die ik zie en de uitleg die ik erbij krijg vertellen over jouw situatie of vraag van dit moment. Mogelijke lichamelijke en emotionele indrukken die ik van jou of een ander ervaar, geven aanvullende informatie bijvoorbeeld over je innerlijke blokkades. Ik kijk naar datgene waarmee jij mogelijk mee geholpen kan worden. Met je probleem, je verdriet of wellicht ook met je persoonlijke groei en ontwilkkeling. Verschillende thema's kunnen verder aan bod bod komen: Hoe verander je jouw problemen naar uitdagingen? Wat zijn je valkuilen en hoe kan jij deze voorkomen? Hoe ga jij om met jezelf en vervolgens met de ander? Waar liggen jouw uitdagingen voor verdere spirituele groei?

Hierna is er ruimte om vragen te stellen. Ze kunnen gaan over jezelf of over je relaties.

De antwoorden geven je inzicht en de nodige handvatten. Ik word hierin bijgestaan door mijn gidsen. Daarvan is Malafy mij hoofdgids. Een wijze liefdevolle begeleider die al heel lang vanuit de andere kant mijn steun en toeverlaat is. Ook jij wordt geholpen vanuit de geestelijke wereld. Sta daar eens bij stil...

Heb jij vragen over of aan een dierbare die is overgegaan, dan is dit tijdens het consult in veel gevallen mogelijk. Geef dit van te voren wel even aan. De communicatie verloopt direct of via mijn gids. Ik werk met foto's en/of voorwerpen mocht je deze meegenomen hebben.

Duur: gemiddeld 1 uur.
Tarief: € 50,- à contant.