Evert:

Toen ik bij René kwam was ik erg onrustig, hij stelde mij snel op mijn gemak en ik vond de sfeer in zijn praktijk erg prettig. Ik ben al vaak in therapie geweest, maar ik heb zelden zo kort en krachtig een advies gekregen waar ik wat aan had. Het was een unieke en verhelderende ervaring.


Mirjan:


Voordat ik bij Rene kwam, was ik onrustig, snel boos, verdrietig, kon niet rustig slapen en dat alles is gekomen door onverwerkt verdriet. Dit kon zo niet doorgaan en had via internet de site van Rene gevonden. Ik heb de sessies als heel erg fijn ervaren, dit waren sessies van 1 tot 1.5 uur, maar had het gevoel maar 5 minuten binnen gezeten te hebben, terwijl er veel gebeurde met mij in die tijd. Alle klachten zijn per sessie behandeld en het was iedere keer weer een heerlijk gevoel als ik weer naar huis ging, omdat ik wist dat ik weer een onderdeel had afgesloten, door deze therapie heb ik mijn rust terug gekregen, schrik niet meer wakker in mijn slaap, kan mijn boosheid bedwingen en voel me heel rustig. Kortom het was heel erg de moeite waard en kan nu weer genieten van de leuke dingen in het leven.


Douwe:

Ik had het emotioneel erg zwaar nadat mijn relatie stuk liep. Ik had hierin dringend begeleiding nodig en gelukkig vond ik Rene. Hij heeft mij geholpen weer in mijn eigen kracht te staan door middel van zijn mediumschap, therapeutische kwaliteiten en zijn compassie. Bijzonder hierbij was de verzoening tussen mijn overleden moeder en mij. Dit zorgde er voor dat ik een leegte die ik mijn hele leven gevoeld heb nu gevuld is.
Rene, bedankt!


Manny:

Onder leiding van René heb ik het samen-werken aan je hulpvraag als heel prettig ervaren. Niet alleen omdat je een stap verder komt, maar vooral vanwege de manier waarop er wordt gewerkt. In de wetenschap dat er vele technieken zijn en deze ook door hem gebruikt kunnen worden, vond ik het prachtig om de verbinding te ervaren tussen deze technieken en de helderheid van René, in de vorm van het doorgeven en vertalen van de symbolen die hij mag zien.

Juist dit laatste bracht voor mij, in mijn hulpvraag, diepgang en inzicht in patronen die er waren. Daar komt bij dat de persoon René rustig, integer en vriendelijk is en je totaal in je waarde laat.
Kortom een fijne combinatie van mogelijkheden in een mens voor een stuk begeleiding.


Ria:

In het voorjaar ben ik bij René Jongedijk onder behandeling geweest.
Voorzichtig en afwachtend begon ik aan de eerste sessie.
Ik was op zoek naar de oorzaak van een blokkade die me al vele jaren belemmerde in mijn levensvreugde.
En oh ja, ik had best al veel geprobeerd maar nooit was het gelukt om echt tot de kern door te dringen.
Toch wist ik onmiddellijk dat René tot het hart door zou kunnen dringen maar nu moest ik nog wel zelf willen en kunnen.
Stapje voor stapje begeleide hij mij daarin en door zijn oprechte en integere manier van werken kwamen we al snel bij de kern.
René wist, vertrouwend op zijn gidsen en intuïtie, mijn vertrouwen de ruimte te geven en zo ontstond er een open en vertrouwelijke sfeer waarin helder en concreet gewerkt, gepraat en geluisterd kon worden.

Beste René, ik wil je bedanken voor alles wat je me aangereikt hebt.
Je gaf me een bril om te zorgen dat ik beter kon kijken,
je gaf me een handvat om de deur van mijn hart open te zetten
en bovenal gaf je me de zachtheid om beter te spreken.


Gregory:

"De therapieën die ik kreeg, gingen op een rustige en aangename manier. Het bracht veel in beweging waardoor ik weer verder kon, overzicht en inzicht kreeg. Ik ben blij dat ik het gedaan heb, want het heeft veel voor me betekend en nog steeds."

Bedankt voor alles en tot ziens,

Groetjes Gregory


Peter:

In de zomer kwam ik in contact met René. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar de eerste kennismaking verliep zeer positief. René is iemand die je accepteert zoals je bent, er is geen spoor van veroordeling of oordeel bij hem. Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren, ook al was die soms confronterend. René is geen zoete koekjes bakker. Ik ben nogal lui/gemakzuchtig aangelegd en hoopte op een makkelijke manier van mijn probleem af te komen, helaas.........ik moest zelf ook stevig aan het werk. René lost jou probleem niet op: hij helpt je bij het opsporen van de oorzaak en de oplossing....!


Henk:

Het gaat weer de goede kant met me op hoor, ik ben een stuk rustiger geworden. Ik heb erg veel steun gehad aan onze gesprekken. Jij hebt iets in je, wat ik niet kan verklaren, maar het maakt je heel rustig. Momenteel gaat het dus goed met me, maar als ik toch nog een keer goed met je wilt praten, dan neem ik zeker contact met je op, want je kaartje met adres heb ik hier in huis liggen.