Zaterdag 3 maart en 7 april Familieopstellingen
Locatie: Kleur in Apeldoorn.

Tijd:  10.00 - 16.00 uur.
Door: Karin Jongedijk m.m.v. Rene Jongedijk

 

Komende zaterdag worden er een aantal Familieopstellingen gegeven bij Kleur in Apeldoorn.
Voor komende zaterdag, zijn er nog een aantal plekken vrij om als representant deel te nemen.
Tevens is er nog één plek vrij voor een vraagsteller op 7 maart.
Aanmelding via info@karinjongedijk.nl

Uitgebreide informatie vind je hieronder:

 

Familieopstellingen

Loop je ergens tegenaan in je leven, worstel je met levensvragen m.b.t. je relatie, heb je behoefte aan meer inzicht in herhalende situaties binnen je gezin of familie,
kamp je met angsten, onzekerheden, gezondheidsproblemen?
Lukt het je steeds weer niet om de plannen die je met je leven had nu echt uit te voeren omdat er telkens weer iets tussen komt? Dan kan een familieopstelling jou helpen.

Een familieopstelling is een bijzonder fenomeen. Het biedt mogelijkheden om patronen, verwikkelingen en bindingen die verborgen liggen in het onderbewuste aan het licht te brengen.
Tijdens een familieopstelling wordt gewerkt met een cliënt (persoon die een vraag inbrengt) en representanten (personen die leden van een familie representeren).
Ook kan het zijn dat deelnemers een belangrijk element in het leven van de vraagsteller representeren:

“Wil jij mijn geluk even zijn? ”of “Wil jij mijn angst even zijn?”


Naar aanleiding van het thema of de vraag worden deelnemers opgesteld in de ruimte. Het proces dat vervolgens ontstaat zal leiden tot een diepgaande ervaring, zowel voor de vraagsteller als de representanten.

Als vraagsteller krijg je te zien, vaak uit onverwachte hoek, wat er op onbewust niveau speelt en hoe dat in verhouding met jou staat.  Dankzij het verkregen inzicht krijg je de mogelijkheid om anders tegen de situatie aan te kijken. En door het ter plekke ervaren kan de energie weer gaan stromen, de balans en evenwicht herstellen en zul je anders in het leven gaan staan.

 

Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@karinjongedijk.nl ,geef daarbij duidelijk aan of je als vraagsteller of representant aanmeldt voor zaterdag 3 maart (nog 1 plek vrij) of zaterdag 7 april.
Tijdstip: 10 – 16 uur
Kosten: vraagsteller € 60,- , representant € 5,- (kennismakingstarief),  inclusief koffie, thee en vegetarische soep
Aanmelden via: info@karinjongedijk.nl

 

Karin Jongedijk heeft zich gespecialiseerd in energetische therapie. Ze werkt als coach, energetisch systeem therapeut en touch of matrix therapeut. Naast persoonlijke consulten, geeft ze thema workshops en familieopstellingen.
Rene Jongedijk, werkt als medium en therapeut, geeft persoonlijke consulten en zaalreadingen.

Ben je geïnteresseerd geraakt?
Karin geeft ook:

 

Introductie cursus familieopstellingen


Wie je ook bent, waar je ook geboren bent, hoe jouw leven zich ook ontvouwt, we dragen allemaal een gemeenschappelijk lot: we maken deel uit van een familie. Ons hele leven lang.
En dat juist die familie jou het meest te bieden heeft, is soms moeilijk voor te stellen.
In welke familie ben jij geboren? Wat hebben jouw ouders, grootouders, broers en zussen meegemaakt? Weet jij dat allerlei gebeurtenissen zelfs nu door kunnen werken in jouw huidige leven? En dat je als kind gevoelens en gedragingen kunt overnemen van familieleden, zelfs als je ze niet kent. Of dat je onbewust in een patroon gevangen kunt blijven en je daardoor niet vrij bent om je eigen leven te leiden.

Tijdens deze introductie cursus ga je kennismaken met het fenomeen familieopstellingen.
Je krijgt korte theoretische uitleg, zodat je meer inzicht krijgt en leert begrijpen hoe je o.a. verbonden kunt zijn met thematieken en patronen vanuit je familie.
En uiteraard ga je zelf ook ervaren. In deze kennismakingscursus krijg je geen familieopstelling, maar kun je aan de hand van verschillende oefeningen ervaren welke verstoringen of blokkades in jouw systeem aanwezig zijn. Zo ontstaat er bewustwording van aspecten die tot dan verborgen lagen in jouw onderbewuste.
Door de nieuwe inzichten en ervaringen zul je beter in staat zijn om je eigen leven te leiden.

De introductie cursus wordt verzorgd door Karin Jongedijk op 3 woensdagavonden gegeven.

Data: 7 en 21 maart en 4 april
Kosten: € 75,- , inclusief koffie/thee/lekkers
Aanmelden via: info@karinjongedijk.nl

Karin Jongedijk heeft zich gespecialiseerd in energetische therapie.
Ze werkt als coach, energetisch systeem therapeut en Touch of Matrix therapeut.
Naast persoonlijke consulten, geeft ze thema workshops en familieopstellingen.